POSLOVNI PROSTOR - MODERAN ILI ETNO STIL?

Enterijer poslovnih prostora veoma je važan u poslovanju i može pozitivno uticati kako na zaposlene tako i na Vaše klijente. Uređenje prostora je veliki izazov i jedan od najkreativnijih zadataka. RotoLand u Alibunaru nudi Vam dve opcije po kojima možete urediti vaš poslovni prostor – moderan ili etno stil.

Kako ukiseliti kupus?

Kupus je namirnica koja se najviše koristi u ishrani, naravno posle žitarica i krompira. Ovo izuzetno zdravo povrće je najbolje kiseliti kada je najveća ponuda, a to je u novembru. Za kiseljenje kupusa u većim količinama je najbolje nabaviti bure sa slavinom pri dnu kako bi pretakanje bilo olakšano ili još bolje nabaviti ROTO posudu za kupus. ROTO posuda za kupus je jedinstvena po tome što nije potrebno ispirati kupus. Valjkasti oblik posude osigurava da unutarnji poklopac ravnomerno pada na dno tako da kupus na površini ne oksidira. U žljeb na ivici obavezno sipati vodu, te poklopac dobro zatvoriti. Svaka posuda ima recept s uputstvom za upotrebu. U ROTO posudama takođe možemo kiseliti repu ili drugo povrće.

KAKO DA UŠTEDIMO VODU?

Čovek u proseku upotrebi 130 litara vode na dan. Za čak polovinu te utrošene vode ne mora se koristiti pitka voda, već kišnica. Na taj način jedna četvoročlana porodica godišnje može da uštedi 95.000 litara pitke vode.


ROTO rezervoari za sakupljanje kišnice proizvedeni su od polietilena, koji je pogodan za čuvanje pitke vode. Debljina rezervoara je od 6 do 12mm, otporan je na pritisak zemlje i spoljašnje uticaje, te zbog toga ima dug vek trajanja. Rezervoari se proizvode od originalnog (nerecikliranog) materijala - polietilena, koji se lako reciklira, čime kompanija ROTO utiče na zaštitu životne sredine. Teleskopski nastavak omogućava jednostavan pristup do filtera i unutrašnjosti rezervoara. Njegov nastavak omogućava nam da lako prilagodimo potrebnu visinu u odnosu na dubinu ukopa. Rezervoar zatvaramo plastičnim poklopcem. Ukoliko želimo povoznu površinu, odabiramo povozni poklopac koji prenosi opterećenje do 600kg.

Roto-Alibunar d.o.o.
Železnička 62/b
26310 Alibunar, Srbija
tel/fax: 00381 13 641 690
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.