5 razloga "Zašto ROTO?"

 1. Kvalitet izrade, trajnost i pouzdanost


  ROTO je pionir u proizvodnji polietilenskih proizvoda u Evropi. Na temelju razvojnih odеljenja, saradnje s međunarodnim institutima, te priznatim certifikatima prepoznajemo 35 godina iskustva u pružanju kvalitetnih proizvoda.Dokazi uspešnosti proizvoda je prodaja u 26 zemalja širom sveta. Proizvodi su proizvedeni u skladu s evropskim tehničkim normama, HRN EN i proizvedeni u skladu sa standardima kvaliteta ISO 9001 i ISO 14000 te standardima zaštite okoline. . Obezbeđeni kvalitet dobio je nagrade i priznanja europskih instituta kao što su Institut Građevinska Nagrada ZRMK Sloveniji, okoliša Partnerstvo nagradu za GV, Chamber of Commerce Innovation Award, itd.. Svi proizvodi imaju odgovarajuće certifikate.
 2. Prodaja tehničkih usluga, 24-satni servis


  Pružamo odličnu tehničku podršku proizvoda, 24-časovni servis i popravak tehničara na terenu. Proizvodi se isporučuju korisniku u roku od nekoliko dana.
 3. Kompletno rešenje


  Roto nudi kompletno rešenje za korisnika.
 4. Slovenački proizvođač - tradicija i poverenje


  ROTO Company i Kovinoplastika Pavlinjek slovenački je proizvođač plastičnih proizvoda sa 35 godina tradicije. Ovi proizvodi su rezultat našeg vlastitog znanja naših inženjera i saradnje sa institutima i detaljan rad preko 200 zaposlenih. Kompanija osnovana u Murskoj Soboti, takođe ima predstavništva u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Makedoniji. Kompanija ima vlastitu proizvodnju, vlastiti razvojni centar (od ideje do izrade), vlastitu prodaju - putničku mrežu u zemlji i inozemstvu, kao i prevoz. ROTO je dobio brojne nagrade.
 5. Materijal


  Sva paneli su izrađeni od ekološkog polietilena (LLDPE), koji je pogodan za pitku vodu, a koji se mogu 100% reciklirati. Kontejneri su proizvedeni u jednom komadu, 100% vodootporni i vrlo dobro konstruisani statički. Debljine zidova su od 8 do 14 mm. Materijal je otporan na agresivne uticaje okoline kao i promene temperature okruženja (85 C, -65 C), što ne utiče na svojstva materijala. Polietilen je UV stabilan materijal, tako da se njegova svojstva ne menjaju. Svaki kontejner tehnički je revidiran u skladu sa standardima kvalitete. Proizvodi su proizvedeni od originalnih polietilena za čuvanje hrane (ne od reciklirane plastike). Može se koristiti za čuvanje vode za piće kao i hrane . Proizvodi su testirani u zavodu za javno zdravstvo Maribor i u Institutu IGH d.d. Zagreb.
Roto-Alibunar d.o.o.
Železnička 62/b
26310 Alibunar, Srbija
tel/fax: 00381 13 641 690
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.